Тв новини

„Дъщерята на посланика“: Мелек изчезва, Акън прострелва Санджар!

Мелек изчезва.Наре и Санджар, които не са се превърнали нито в герои, нито в легенда, сега са просто майка и баща, притеснени за детето си. Намериха Каврук, който претърпя катастрофа и получи ужасна травма на главата, но Мелек не беше с него. Наре и Санджар загърбват всичките си притеснения и се опитват да намерят дъщеря си. Делото за попечителството също беше прекратено след изчезването на Мелек. Първо ще намерят дъщеря си, после ще се борят за нея.

Гедиз ще се почувства като напълно непознат във всичко това. Никой не му каза нито за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Но изненадата, почукваща на вратата, завлича Гедиз в самия епицентър на събитията.

Докато Наре търси дъщеря си, Акън крои план и този път е намерил много силен партньор – Кахраман. Той моли Кахраман да използва Мелек и да отвлече Наре. Кахраман, обаче има свои собствени пътища и той избира път, които става причина както за голямото щастие, така и за изправянето очи в очи на Санджар със смъртта на дъното на морето. Ще бъде ли намерена Мелек? Наре ще бъде ли отвлечена? Санджар ще умре ли на дъното на морето?

Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще свърши ли отново на дъното на морето сега, когато вече имат дете?

Санджар, въпреки че е сериозно ранен, ще последва Наре. И Наре ще се моли Санджар, който беше застрелян от Акън, да остане жив.

Поради плана, организиран от Кахраман, Гедиз ще реши, че Наре и Санджар са прекарали целия ден насаме един с друг и това много ще го разстрои. Но само Елван, благодарение на вниманието си, ще разбере, че Наре е в беда. Гедиз, който разбира за това, ще направи всичко възможно, за да намери Наре, а той има един заподозрян – Яхия!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.