Тв новини

„Дъщеря ми“ започва отново по Diema Family


Турският сериал „Дъщеря ми“ с Берен Гьокйълдъз („Майка“, „Нашата история“, „Доктор Чудо“), Буура Гюлсой („Любов от втори опит, „Осмият ден“, „Пепел от рози“, „Север Юг“, „Незабравима“) и Лейля Лидия Туутлу („Сърцето на града“, „Любов под наем“) стартира за трети път у нас.

Драмата ще се позиционира всеки делник от 09:30 до 11:30 ч. по Diema Family от 05 януари (сряда). Повторения ще се предлагат през нощта от 01:45 до 03:30 ч.

„Дъщеря ми“ съдържа 34 оригинални епизода по 120 минути или 92 епизода по 45 минути.

В семейната сага участват още Серхат Теоман („Майка“, „Любов в спешното отделение“), Тугай Мерджан („Сега и завинаги“, „Изкушение“), Селин Шекерджи („Горчива любов“, „Ангели пазители“, „Черно-бяла любов“), Синем Юнсал („Доктор Чудо“, „Черно-бяла любов“) и др.

Историята:

Ойкю е 8-годишно момиченце, отглеждано от леля си. Един ден тя я изоставя, като ѝ завещава само лист с адреса на Демир – бащата, когото Ойкю никога не е срещала. Демир е дребен мошеник, който няма представа, че бившата му приятелка е бременна, когато се разделят.  

Но преди всичко Ойкю трябва да го убеди, че му е дъщеря. Съдбата помага, когато Демир е арестуван и съдията го пуска, за да се грижи за дъщеря си. 

Междувременно той се влюбва в Джандан – красива ветеринарка, която попада в орбитата на семейството. Тя се справя с живота сама и винаги е готова да отстоява принципите си, но е чувствителна и ранима. 

Малката Ойкю носи тайна, която ще промени всичко за трима им, а Демир ще трябва да води невероятна борба, за да спаси най-ценното в живота си. 

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.