Тв новини

Чуй ме – Епузид 15 (Ето какво ще видим) 03-ти февруари


Еким се появява в полицейското управление, а Мелиса веднага я напада.

Еким и Канат остават насаме и той се радва, че е дошла, защото това означава, че му е повярвала.

Канат пита Мелиса защо е казала пред полицаите, че му е давала колата си. Мелиса се оправдава, че това е успяла да измисли.

Халил е купил къщата на Неше, но не желае никой да знае.

Селим моли Емине да свидетелства и даде гласност на злодеянията на съучениците си. Емине е съгласна, но баща ѝ Мустафа я спира, защото ще си изгуби стипендията по този начин.

Мустафа си спомня как Фикрет го е накарал да напише думите за Селим на огледалото насред училище.

Лейля не спира да се държи грубо с баба си. Айше също се скарва с нея, а Лейля я гони и ѝ препоръчва да си бъде дружка с Еким.

Мелиса се чувства зле и иска да се удави в морето. Озан я спира и ѝ признава, че я обича като жена. Тя го моли да не прекрачва границата, защото не иска да го загуби, защото го обича като брат.

Канат влиза в магазина на Халил и вижда флаера с клоунския филм. Обвинява Ориджинал, че му е заложил капан по време на прожекцията.

Халил идва и започва да се кара с Канат. Съседите чуват на улицата как Халил обвинява Канат, че е блъснал Лейля, а след това е избягал. Нахвърлят се върху Канат, а Лейля излиза и го защитава, заявявайки, че Канат не е виновен за нищо.

Хазал разпитва Еким дали е влюбена в Канат. Еким се изчервява…

На другия ден Еким отива до дома на Канат и двамата се хващат за ръце. Пробва да го разпита дали някой не опитва да го натопи за станалото с Лейля.

Канат е сам в имението и води Еким. Двамата готвят и се забавляват.

Озан и приятелите му отмъщават на Халил, като натикват Бекир в контейнер за боклук. Озан кара работниците да изхвърлят контейнера на сметището и да снимат как Бекир се измъква от него.

Бекир се паникьосва и звъни на Еким да му помогне. Изпраща ѝ локация. Еким напуска дома на Канат, за да помогне на приятеля си.

Работниците обръщат контейнера по склона, а след това го отключват. Бекир излиза и е заснет. Озан и Мелиса се подиграват, гледайки видеото.

Лейля упреква Мелиса, че е замесена в случая с катастрофата. Мелиса я предупреждава да стои далеч от нея, защото вече е персона нон грата.

Ръза се прибира у дома и докато се храни, чупи чаша, тъй като не успява да я задържи в ръка. Азиз започва да се смее.

Неше получава огромен букет цветя, но няма подател.

Еким, Бекир, Айше и Хазал се съюзяват и решават да отмъстят на групата на насилниците в училище.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.