Тв новини

„Черна птица“ – премиерна турска драма от 11 ноември по bTV


ЕКСКЛУЗИВНО„Черна птица“ започва по bTV!

„Черна птица“ (Kuzgun) (познат на зрителите с оригиналния превод на заглавието си – „Гарванът“) е премиерната драма, която стартира в българския ефир на 11 ноември (сряда) и ще се излъчва всеки делник от 13:30 ч. по bTV

Главните роли в криминалната поредица са поверени на Баръш Ардуч („Любов под наем“), Бурджу Бириджик, Нилпери Шахинкая („Сърцето на града“, „Сезонът на черешите“), Хатидже Аслан („Сезони на любовта“, Млечният път“), Онур Сайлак („Ирония на съдбата“, „Огнено сърце“, „Гордата Аси“),  Ферит Кая и др. 

„Черна птица“ се състои се от 21 оригинални епизода по 130 минути, а интернационалната версия съдържа 71 епизода по 45 минути. Излъчва се в Турция от февруари до октомври 2019 г. 

Сюжет:Това е историята на двама полицаи, които работят рамо до рамо в края на 80-те години на XX век. Единият обаче се поддава на изкушението и предава другия, превръщайки се в един от най-могъщите мафиоти в Турция. 30 години по-късно сюжетът ни запознава с Кузгун – синът на предадения, и Дила – дъщерята на предателя.

Кузгун от малък е отделен от семейството си и израства в малък град с името Акча. Сега той се завръща в Истанбул, за да отмъсти за убийството на баща си – Юсуф Джебеджи. Още при появата му в града обаче пред него застава Дила – детската му любов и дъщеря на най-големия му враг.