Тв новини

Чаша вино в очите определя победителката в „Ергенът“


Коя дама ще е победителка в „Ергенът“?

Още след излъчването на първите епизоди на скандалното шоу „Ергенът“, в медийното пространство се носи слухът, че Виктория Капитонова ще бъде победителката, спечелила сърцето на Виктор.

Развоят на събитията в момента обаче съвсем не потвърждава, че Стоянов е запленен от рускинята. Но въпреки това, той все още ѝ дава роза на Церемонията на розите.

Откакто се дистанцира от Виктория, слуховете, че тя ще спечели шоуто сякаш започнаха да избледняват, докато публикация от потребител в мрежата не даде пълна яснота върху това, което предстои да видим в последния епизод на риалитито. Това, на което изглежда, че ще станем свидетели, е меко казано скандално.

Според думите на потребител в мрежата с псевдоним Pink flamingo, Александра сама е споделила на козметичката си какво се е случило в последните минути от шоуто. А козметичката е приятелка на дамата, която се крие зад прякора.

Ето какъв ще бъде финалът, според твърденията на потребителя без редакторска намеса: „Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и ѝ дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и ѝ лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна, не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели. PS: Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на мойта козметичка и тя ѝ е разказала“, цитира „Хотнюз“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.