Тв новини

Чакалов от „Игри на волята“ показа как е изглеждал преди мускулите (СНИМКИ)


Преподавателят разкри на кого дължи впечатляващата си трансформация

Уникален кадър от преди две години развълнува социалните мрежи. Отпадналият от „Игри на волята: България“ Николай Чакалов показа как е изглеждал преди да влезе във форма и да извая мускулите си, пише vesti.bg.

„Представям ви моята трансформация за по-малко от година. Снимката отляво е заснета на 1-ви януари 2020г. и съм 82кг, а отдясно – днес на 22-ри декември 2020г. и съм 75 кг.”, пише Чакалов под снимка в своя профил в Instagram.

„С публикуването на този пост не целя само да се похваля какво съм постигнал (това също, разбира се), а и да опитам да мотивирам повече хора да не оставят тялото си да залежава, а да се трудят за него ежедневно, защото тялото е храм на нашата душа”, категоричен е Чакалов.

„Едва когато го превърнете в начин на живот, тогава ще започнете да изпитвате удоволствие от работата по тялото си”, убеден е бившият вече участник на приключенското риалити „Игри на волята: България”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Николай Чакалов (@nikichakalow)

За промяната си той благодари на известния фитнес треньор и инфлуенсър Сами Хосни, който също е фен на риалити форматите и стана популярен именно с участието си в такова.

Под колажа има десетки одобрителни коментари за претърпяната трансформация и вложените усилия.

В социалните мрежи Ники Чакалов е изключително активен и постоянно дава съвети на хората, които искат да подобрят своята форма. Той е категоричен, че иска да бъде пример за учениците, на които преподава.

„Ако физиономията ти изглежда измъчена по време на тренировка, то значи тренираш добре и след нея ще бъдеш доволен от себе си-Чакала”, пише той в своя личен профил в Instagram.

„Бирата си я държа най-ниско в хладилника. За да си взема една се налага да клякам. И така си правя тренировката за крака. Последвайте ме за още интересни методи, с които да избегнете тренировката за крака!”, гласи друг пост на Чакалов, с който той честити 1-ви април на своите последователи в социалната мрежа.

„На свобода се чувствам добре въпреки че е много ранен етапът, на който отпадам, но всяко зло за добро. Да, на Обиталището, на този див плаж, изядох всичко, което мърдаше, включително цветенца, тревички, скакалци, змии, мравки… всякакви буболечки. Но на свобода е друго и си върнах килограмите. Храната беше едно от големите изпитания, но по-голямо беше в момента, в който разбрахме, че сме резерви. Проблем беше, че не знаехме какво ще се случва с нас и кога ще имаме евентуална битка. Това неведение беше най-голямото изпитание“, призна Николай Чакалов, малко след като отпадна от „Игри на волята: България“ по NOVA.

Николай Чакалов влезе в Игри на волята: България“ като първа резерва. Той бе представен като учител на 26 години от Славяново. В своята визитка той споделя, че най-голямо му постижение е, че е научил незрящ човек да кара ски. Хобитата му са свързани с адреналина. Обича да катери върхове, да кара алпийски ски, да скача с бънджи и парашут. Мотото му е: „Не се оставяй да чакаш съдбата си. Имай смелост сам да реализираш мечтите и целите си. Работи по тях!“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Николай Чакалов (@nikichakalow)

Чакалов напусна състезанието на 7 октомври след оспорвана братоубийствена битка срещу най-близкия си човек в племето на Безстрашните – Филип.

Двубоят между двамата изискваше мощ, воля и шанс, които Филип потвърди, че притежава. Мечтата на Чакалов стигна своя печален край: “Филип беше по-добър от мен. Наистина е неприятно, че напускам “Игри на волята ”, само че в случай, че трябваше да предпочитам от кого да бъда отстранен, той щеше да е точният човек ”, каза Чакалов, сбогувайки се с Филип.

„Ето че дойде краят на моето приключение. Най-щастлив съм от факта, че постигнах моята мечта и цел – да участвам. Съжалявам за това, че отпадам на ранен етап от играта (имах още много какво да покажа), но съм щастлив, че имах честта да се състезавам срещу най-подготвения участник в този сезон в моите очи, а именно моят брат. За да можем да печелим, първо трябва да се научим да губим достойно и да признаем и поздравим победителя! Освен, че имах уникално изживяване и всякакви емоции, аз спечелих и приятелства, които вероятно ще останат за цял живот”, категоричен е Чакалов.

„От днес вече започвам да мечтая за втори шанс и един ден да има завръщане на тази арена, а вярвам, че умея да постигам всичко, така че до скоро! Стискам палци на моя човек за победа, мачкай Фифо!”, пише в своя профил в Instagram Ники Чакалов, след като стана ясно, че е напуснал предаването.