Актьори

Чаатай Улусой в нов телевизионен сериал


Чаатай Улусой се завръща на телевизионния екран в Турция след петгодишно отсъствие! Световноизвестният турски актьор, познат у нас с ролите си в „Огледален свят“ (Adını Feriha Koydum), „Кварталът на богатите“ (Medcezir) и „Вътрешен човек“ (İçerde), ще изненада феновете си с изява в нов телевизионен сериал.
31-годишният Чаатай предстои да оглави новия сериал „Рибарче“ (Yalı Çapkını), чиято премиера предстои през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция по канал TV8. Улусой е подписал договор с компанията, заставаща зад реализацията на проекта – OGM Pictures, снимала по-рано за същата телевизия хитове като „Родният ти дом е твоята съдба“ (Doğduğun Ev Kaderindir) и „Червена стая“ (Kırmızı Oda).
Новината за завръщането на Чаатай Улусой на телевизионния екран в южната ни съседка зарадва милионите му фенове, но и породи въпросът с коя актриса той ще си партнира в новия си сериал „Рибарче“. По последна информация преговори да оглавят проекта с главна женска роля се водят с две актриси – Неслихан Атагюл („Листопад“, „Двете лица на Истанбул“ и „Черна любов“) и Йозге Гюрел („Сезонът на черешите“ и „Горчиво и сладко“). Следете ни за повече актуална информация!
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.