Актьори

Чаатай Улусой си е оперирал носа?

Журналистката Бирсен Алтунташ, която тези дни гледа най-новия филм с Чаатай Улусой „Животи от хартия“, в който той играе клошар, съобщава, че формата на носа на актьора се е променила.

Бирсен твърди, че Чаатай се е подложил на ринопластика и предполага, че може би е заради здравословни проблеми.

„Предишната форма на носа беше по-добра, сега му липсва старата харизма“, завършва Алтунташ.

Веднага след нейното изказване феновете започнаха да ѝ пишат да се вгледа по-добре, тъй като това е грим: „Истинските журналисти в Турция трябва внимателно да следят какво пишат, измервайки харизмата с формата на носа. Това е театрален грим и няма промяна“, алармират почитателите на Улусой.

Бирсен контраатакува с думите, че заради любовта си към Чаатай не виждат реалността и очевидно са си изгубили ума.

След като последователите изпратиха снимки на Бирсен от новия сериал на Чаго „Йешилчам“, който е заснет след „Животи от хартия“, и на които ясно се вижда, че носът е същият като преди години, журналистката спря да отговаря.

Ако все още не сте гледали игралния филм „Животи от хартия“, Ви препоръчваме да го направите! Ще останете впечатлени от историята и играта на Чаатай.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.