АктьориТв новини

Чаатай Улусой и Афра Сарачоулу ще си партнират в нов сериал


Чаатай Улусой се завръща на екран! Отново обаче – дигитален. Световноизвестният турски актьор, когото в България сме гледали в „Огледален свят“ (Adını Feriha Koydum), „Кварталът на богатите“ (Medcezir) и „Вътрешен човек“ (İçerde), ще оглави нов интернет-сериал. Той ще се излъчи на турската дигитална платформа за развлекателно съдържание BluTV.
Новият сериал с участието на Чаатай Улусой в главната мъжка роля ще носи заглавието „Йешилчам“ (Yeşilçam) и ще бъде режисиран от известния режисьор Чаан Ърмак. Известна е и актрисата, която ще застане редом до Чаатай в главната женска роля в проекта. Това е младата Афра Сарачоулу, известна у нас от „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“ (Fazilet Hanım ve Kızları) и снимала се през последните две години в „Братовчеди“ (Kardeş Çocukları) и „Учител“ (Öğretmen).
Напомняме, че последната изява на Чаатай Улусой на телевизионния екран в южната ни съседка бе в 3-ти епизод на „Търси мениджъра ми“ (Menajerimi Ara), в който гостува и игра самия себе си. През последните три години той работи по първия турски интернет-сериал за американската платформа Netflix – „Пазителя“ (Hakan Muhafız/The Protector), пожънал голям успех.