Актьори

Бурята,която Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу предизвикаха в Аржентина показа силата на Турските сериали!


Опитът, който Серкан Чайоглу и Йозгю Гюрел преживяха в Аржентина, може да се разглежда като доказателство за това колко дълбоко турските телевизионни сериали засягат хора от различни култури в чужбина.

Сериалът Кираз Мевсими, който се излъчваше между 2014 и 2015 г. и привлече голямо внимание, беше сериозен скок в кариерата на двамата известни актьори с излъчването си в чужбина.

Двойката, която се срещна на снимачната площадка и се влюби, имаше щастлива връзка от години и в крайна сметка се ожениха и официално съединиха живота си заедно.

Йозге Гюрел и Серкан Чайоглу са играли влиятелни роли в различни проекти през годините. За последно Чайоглу бе видян да играе Фатих Султан Мехмед в сериала Мехмед Фетихлер Султани.

Йозге Гюрел, от друга страна, за последно се завърна на екран през 2022 г. със сериала Sipahi, но имаше нещастието проектът да продължи кратко.

Голямата популярност на двамата известни актьори зад граница за пореден път ясно се разбира с гостуването им в Аржентина.

Срещата на феновете, проведена в исторически театър в Буенос Айрес, столицата на Аржентина, предизвика огромна тълпа.

Феновете на двойката се извиха на опашка пред вратата, а двамата известни актьори бяха много доволни от вниманието, което получиха.

Тази фен среща, която се проведе в Южна Америка с участието на фенове от различни страни, разкри колко безкористни могат да бъдат хората, просто за да се срещнат и да се снимат.

Йозге Гюрел и Серкан Чайоглу, които изпитваха интерес, подобен на този към холивудските звезди, бяха силно впечатлени от искрената любов и внимание.

Тази фен среща, която показа колко голямо е влиянието на турските телевизионни сериали върху света, беше значима и от гледна точка на показване на силата на положителната енергия, разпространявана от двойката Йозге Гюрел и Серкан Чайоглу.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.