Актьори

Бурджу Бириджик с бутиков хотел в Айвалък

Известната турска актриса Бурджу Бириджик и съпругът й Емре Йеткин, който е и неин мениджър, съвсем скоро ще са собственици на бутиков хотел в квартал Кючуккьой в приказно красивото градче Айвалък, разположено на брега на Егейско море. В продължение на две години двойката работи усилено по създаването на уникална къща за гости, състояща се от едва шест стаи, по специален проект, съставен лично от актрисата.

Според публикациите в турската преса Бурджу и Емре са инвестирали няколко милиона долара, за закупуването на каменната постройка и превръщането й в мечтаното от тях място за отдих сред природата. Двамата притежават и малка къща, намираща се в непосредствена близост, където планират да прекарват летните месеци, докато се грижат за хотела си.

Бурджу и Емре се запознават през 2012 г. на снимачната площадка на  сериала „Братя врагове“ в Чанаккале, но отношенията им се задълбочават две години по-късно. По време на едно от многобройните им пътешествия до различни дестинации по света Емре предлага брак на своята любима на върха на планина в Шри Ланка. През 2016 г. сключват брак в паузата между сезоните на сериала „Песента на живота“. Те все още нямат деца, но в свои публични изявления признават, че с удоволствие биха станали родители в момент, когато натоварените им работни графици го позволяват.

Доскоро Бурджу изпълняваше главна роля в изключително успешната драматична поредица „Момичето на прозореца“, чийто финален 82 епизод бе излъчен в южната ни съседка през юни. За българските зрители тя е позната в образите на Хюлия от семейната сага „Песента на живота“ и на Дила от криминалната драма „Черна птица“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.