Тв новини

bTV стартира нови епизоди на „Обещание“ от 25 март

ЕКСКЛУЗИВНО: „Обещание“ се завръща!

Дългоочакваният трети сезон на успешния сериал стартира на 25 март (четвъртък) и ще се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по bTV.

bTV показа премиерно първите два сезона на „Обещание“ от януари до ноември 2020 г., след което го спря заради заснемането на третия сезон в южната ни съседка.

Третият сезон на „Обещание“ започна в Турция през септември 2020 г. и продължава да се снима и излъчва там и до днес, като се очаква да финишира в началото на лятото.

Какво да очаквате в новия третия сезон по bTV, четете в следващите редове:

След смъртта на Рейхан, Емир се лута безцелно. Той не желае да вижда сина си и не намира смисъл, за да живее. В живота му нахлува жена на име Фериде, която ще опита да излекува раните му и да го накара да обикне детето си.

Нарин и Кемал гледат бебето на Емир след кончината на Рейхан. Новороденото се връща в имението на Тархун, а Нарин и Кемал предприемат голяма стъпка, за да бъдат най-сетне щастливи. Неочаквани гости се появяват на вратата им – майката (Мюневер) и сестрата (Кумру) на Нарин.

Емир категорично не иска синът му да остане в имението и прави всичко възможно, за да го отпрати. Хикмет, който се е възстановил и вече не е парализиран, иска на всяка цена внукът му да е близо до семейството. Кой ще надделее – Емир или Хикмет? Емир остава в конака, за да докаже на Хикмет, че греши в преценката си.

Джавидан е в затвора и плаща за злините си. Тя съжалява за нещата, които е сторила на Рейхан, и се обвинява за смъртта ѝ. Един ден, докато я местят, решава да се самоубие, хвърляйки се пред една кола. Фериде я вижда и спасява живота ѝ.

Кумру, сестрата на Нарин, се оказва зъл демон, който успява да влезе в дома ѝ и да ѝ причини много болка. Нарин ослепява и това ще преобърне живота на Кемал.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.