Тв новини

bTV спира излъчването на „Опасно изкушение“


Зрителите, който внимателно следят „Опасно изкушение“ по bTV, ще бъдат неприятно изненадани от предстояща промяна.

До 7 декември включително, сериалът „Опасно изкушение“ ще се излъчва на bTV от вторник до четвъртък, в периода от 22:00 до 23:00 часа. След тази дата, от 11 декември, сериалът ще премине към ежедневно излъчване – всеки ден от седмицата, в часовия интервал от 21:30 до 22:30 часа, но по различен канал – bTV Story, което е новото име на bTV Lady.

„Опасно изкушение“ е турски сериал, който се радва на значителна популярност в родината си и се излъчва на турския канал FOX за шест сезона, от 2018 до 2023 година. В България той се предава от юли 2021 година и бързо спечели сърцата на милиони зрители.

През своето развитие, сюжетът на сериала претърпява редица промени, включващи добавянето на нови актьори и напускането на други. В актьорския състав присъстват както участници, които са част от сериала от самото начало до края, така и такива, които се появяват само в определени сезони.

Например, Севда Ергинджи, изпълняваща ролята на Зейнеп, участва в първите два сезона, след което се връща за шестия и последен сезон.

Зрителите, за да не пропускат новите епизоди на „Опасно изкушение“, трябва да сменят канала. Сериалът започва да се излъчва всеки ден от 11 декември на bTV Story.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.