Актьори

Благодарение на сериала „Сапфир“, Бурак Бъркей Акгюл покори сърцата в чужбина!


Бурак Беркай Акгюл, който играе ролята на Яман Гюлсой в сериала на ATV Safir, намери подкрепа от широка база от фенове. Бурак Беркай Акгюл, който впечатли масите с таланта си, особено в проекта, в който беше отговорен като главна актьорска роля, стана обект на хвалебствени публикации в социалните медии с изпълнението си.

Младият актьор, който остана в дневния ред на социалните медии дълго време, тъй като се открояваше като добра двойка от сериали с Йозге Ягъз, привлече много фенове към себе си.

Бурак Беркай Акгюл, който влезе в ролята на Ръзгар в сериала Мария и Мустафа през 2020 г., след това натрупа опит в сериала Кахраман Бабам и отново беше гледан с интерес с персонажа Кая Тегин в проекта, наречен Дестан.

Бурак Беркай Акгюл, който предизвика възхищение с играта си в драматичния сериал Safir, успя да разшири феновете си в чужбина благодарение на образа на Яман.

Вниманието, което актьорът получи на фестивала в Лион, Франция, не се различаваше от любовта на феновете в Турция.

Бурак Беркай Акгюл, който успя да достигне не само до турските фенове, но и до фенове от различни националности, които следят турските сериали, се определя като един от обещаващите млади таланти.

Напомняме, че Бурак Беркай Акгюл е един от актьорите в сериала с участието на Мерием Узерли на име Ру, който ще се срещне с публиката в платформата Gain на 24 май.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.