Актьори

Бирдже Акалай ще изненада своите фенове с много специална роля!

Известната актриса Бирдже Акалай е на дневен ред напоследък с телевизионния сериал Kuş Uçuşu (Полет на птици), публикуван в Netflix. Напомняме също, че за последно актьорът участва в проекта, наречен Zaferin Rengi (Цветът на победата) в областта на киното. В този филм актрисата изигра Халиде Едип Адивар, една от важните жени на турската литература.

Бирдже Акалай, която имаше нещастието историята да получи предсрочен финал поради ниски рейтинги, въпреки че миналата година участва в проекта за телевизионен сериал Имам проблем, отново ще се появи пред феновете си с филм.

Бирдже Акалай, която се подготвя за филма Bir Cumhuriyet Şarkısı (Песен на републиката), подписан от BKM, ще изиграе първата турска оперна певица Нимет Вахид в този интригуващ нов проект.

Има много важни актьори в проекта за телевизионен сериал, наречен Bir Cumhuriyet Şarkısı, който феновете на Birce Akalay очакват с любопитство и вълнение.

Във филма, чиято история ще се развива през 30-те години на миналия век, ще се съберат известни имена като Салих Бадемчи, Ертан Сабан, Чаглар Чорумлу.

Историята на филма, режисиран от Yağız Alp Akaydın, се очаква с нетърпение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.