Актьори

Бирдже Акалай се влюби в Хакан Курташ


Нова светска двойка в турския шоубизнес изненада светските хроникьори. 39-годишната актриса Бирдже Акалай, която впечатли българските зрители в ролята на Аслъ от хитовата криминална драма “Черно-бяла любов”, започна романтична авантюра с 4-години по-младият от нея Хакан Курташ (Дорук – “Д-р Чудо”, Джем – “Една жена”).

Преди дни Курташ разпространи снимка в социалните мрежи, с която даде началото на спекулациите, че с Акалай поддържат романтични отношения. Тогава той публикува фотография от ресторант, на която държи в ръка червена роза, и отбелязва Акалай.

Акалай е забелязана от представители на медиите в близост до дома си, които я разпитват за личния й живот. Актрисата, която не обича да афишира личния си живот, открито признава, че отново е влюбена. “Не е ли очевидно от усмивката ми?”, риторично пита тя на въпрос дали с Курташ са заедно и допълва: “Ще кажа единствено, че е вярно. Надявам се да е достатъчно”.

През лятото на 2023 г. в турската преса циркулираха слухове, че Бирдже е подновила романса си с музиканта Джан Туналъ, с когото се разделя преди 4 години. Зад гърба си тя има два брака – през 2010 г. се влюбва в Мурат Юналмъш, с когото си партнират в сериала “Земя, небе, любов”. През 2011 г. узаконяват отношенията си, но бракът им не продължава дълго – 11 месеца по-късно Бирдже официално подава документи за развод. „Започнахме добре, но с течение на времето връзката ни се разпадна“, коментира тя.

Тя среща следващия си съпруг отново на снимачната площадка. Актрисата се омъжва за колегата си Сарп Левендолу, с когото работи в сериала „Малкият ага“ (2014). И тази приказва обаче не завършва с щастлив край, когато след три години звездната двойка обявява своята раздяла, а Бирдже заличава татуировката, която е направила с името на Сарп.

В медиите се тиражират слухове, че Сарп е изменил на съпругата си, която не отрича категорично информацията.

„На 26 години се омъжих за първи път, а две години по-късно отново встъпих в брак. След това започнах живота си отначало. Не съм убедена, че отново бих го направила, тъй като живеем във време, когато се страхуваме да имаме деца заради унищожаването на природните ресурси. Идеята за трети брак наистина ме плаши“, споделя тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.