Тв новини

Безобразията и неразбирателствата около актьорите от „Мерием“

Неразбирателства…

Серенай Актеш (Бурджу) от сериала „Мерием“ получи нож в гърба от една от най-добрите си приятелки Аджейля Топалоолу (Дерин от „Мерием“).

В поредицата Серенай Актеш и Кенан Аджар изиграват влюбените Бурджу и Гючлю, а през март 2018 г. тази любов се пренася и в реалния живот.

Щастието им обаче не продължава дълго и през 2018 г. двойката се разделя.

Според медиите в Турция връзката им не е просъществувала заради колежките и най-добри приятелки на Серенай, а именно Аджейля Топалоолу (Дерин) и Бестемсу Йоздемир (Белиз).

Отношенията на Кенан и Аджейля стават известни през 2019 г., а Серенай излива болката си в социалните мрежи: „Първо Бестемсу, сега и Аджейля. Не искам да повярвам в тази мерзост. Ти, Аджейля, ме подкрепи, когато Бестемсу направи същото, говореше за нейната мерзост, но година по-късно постъпи като нея. Чувствам се отвратително.“

Малко след това Серенай изтрива своя туит и спира да следва Аджейля и Кенан.

През 2018 г. Серенай преживява същото и е предадена от своята близка приятелка Бестемсу Йоздемир (Белиз от „Мерием“), която, подобно на Аджейля, има отношения с Кенан Аджар (Гючлю) в реалния живот.

През 2020 г. Аджейля и Кенан вече не крият връзката си и качват снимки от почивките си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.