Тв новини

„Безмилостен град“ се завръща


„Безмилостен град“ се завръща!

Най-успешният и гледан турски сериал в България за 2021 г. стартира за втори път у нас на 18 декември (събота).

Повторението ще се излъчва всеки уикенд от 20:00 до 23:00 ч. по bTV Lady на мястото на „Ягодова любов“.

„Безмилостен град“ се оглавява от звезди като Фикрет Кушкан („Златната клетка“), Мине Тугай („Кварталът на богатите“, „Твоят мой живот“), Дениз Уур („Огледален свят“), Озан Долунай („Висше общество“), Сера Кутлубей („Семейни тайни“ь „Вятърничав“), Бахар Шахин („Моят живот“), Беркер ГювенИдрис Неби Ташкан (Г-жа Фазилет и нейните дъщери“), Симай Барлас и др.

Продуцентската компания, стояща зад реализирането на „Безмилостен град“, е Avşar Film, заснела хитове като „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, „Черна роза“, „Сезони на любовта“, „Под липите“ и др.

Сценарият е поверен на Сърма Янък, написала „Огледален свят“, „Войната на розите“, „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, „Сега и завинаги“ и „Децата на сестрите“.

„Безмилостен град“ се състои от 39 оригинални епизода по 120 минути, а интернационалната версия съдържа 136 епизода по 45 минути. Показан е в Турция от април 2019 г. до юни 2020 г. по Kanal D.

Историята:

Сехер, която живее с трите си деца и свекърва си в Антакия, малък южен град в Турция, се премества в Истанбул заради дъщеря си Джерен. Пътят на Сехер се пресича с този на сънародника ѝ Агях Карачай. Той се е преместил от Антакия в Истанбул много отдавна. Тази нова среща ще бъде тест за всички членове на двете семейства.

Агях разбира, че има здравословен проблем със сърцето и гледа да задоми племенника си Недим, който е инвалид. Той го отглежда след смъртта на брат си, убит преди години. Агях има съпруга на име Шениз – пресметлива и безскрупулна, която дава наркотици на Недим, за го държи извън строя, тъй като той знае голямата ѝ тайна.

Агях също така има две деца – Дамла и Дженк. Той иска да ожени Недим преди да умре, защото е наясно, че Шениз, Дженк и Дамла няма да се поколебаят да се отърват от Недим. По тази причина кара Нуртен да намери момиче за него от родния град Антакия.

Нуртен се свързва с Нериман, която предлага на Джерен, дъщерята на Сехер, да се задоми в богатото семейство Карачай. Джерен смята, че ще стане съпруга на Дженк, сина на Агях, но впоследствие ще разбере, че ще я сватосват за Недим.

Сехер е скромна и отдадена на семейството си майка на три деца – Джерен, решила да забогатее на всяка цена; Джемре – изучила се и работеща като медицинска сестра; Дживан – непокорен младеж, който би защитил семейството си на всяка цена.

Сехер отказва да се премести в Истанбул, но Джерен изпепелява дома им и се принуждават да заживеят в имението на Карачай, мислейки, че ще са техни помощници. Впоследствие Сехер осъзнава, че е там, за да продаде дъщеря си.

Жестокият Истанбул ще изправи героите един срещу друг и ще им покаже, че мечтите и действията им имат висока цена.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.