Актьори

Беркай Атеш напуска „Неверният“


Ключова раздяла в екипа на „Неверният“ (Sadakatsız)Беркай Атеш, изпълнявал една от главните роли в хитовата драма на KanalD, излъчваща се вече два сезона всяка сряда вечер, напуска актьорския ѝ състав.
В последния излъчен за момента епизод №51 героят на Беркай – Арас, и героинята на Джансу Дере – Ася, се разделиха, слагайки край на връзката си. Феновете на „Неверният“ не се забавиха да попитат каква ще бъде съдбата на Атеш и персонажа му в сюжетното развитие на предстоящите серии. А отговор не закъсня – и Беркай Атеш, и работодателите му от продуцентска компания Med Yapım излязоха с официални изявления относно неговото напускане. Напомняме, че актьорът, познат у нас от „Майка“ (Anne), се присъедини към каста на „Sadakatsız“ с началото на втория му сезон през есента на изминалата 2021 г.
Освен напускането на Беркай Атеш тази седмица бе оповестена и друга важна новина, свързана с „Неверният“. Сериалът ще завърши с общо 60 епизода след два месеца, въпреки високите си рейтинги и настояването от страна на KanalD да бъде подновен с трети сезон. Причината е изчерпването на сценария, който по план е бил предвиден да продължи само един сезон.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.