Тв новини

Берк Октай ще е гост звезда в концерта на Шевал Сам в София


Турската звезда Шевал Сам, позната в България като Ендер Челеби от сериала „Опасно изкушение“, ще има концерт в България за първи път. Феновете ще може да чуят нейните най-хитови песни, а най-верните ѝ последователи ще получат специална изненада. Това ще е Берк Октай, кой участва също в „Опасно изкушение“. Той ще е гост звезда в изявата на Шевал. Концертът ще се проведе на 23 декември в Зала 1 на НДК от 20:00ч.

Шевал Сам, известна в България като Ендер Челеби от „Опасно изкушение“, ще проведе своя първи концерт в страната. Билетите за събитието се продават на цени от 60 до 300 лв., като изборът зависи от мястото. Въпреки високите цени, голям брой билети бяха разпродадени само за няколко часа след обявяването на концерта. Концертът ще се състои на 23 декември в Зала 1 на НДК, започвайки в 20:00ч.

Шевал Сам е турска актриса и певица, родена на 11 ноември 1973 г. в Истанбул, Турция. Тя е дъщеря на Леман Сам, известна турска певица. През 1993 година се омъжва за футболиста Метин Текин. От брака им се разжда син – Тарък Емир Текин, който стана известен с участието си в сериала „Мрежа от лъжи“.

Шевал е популярна с ролята си на Ендер в сериала „Опасно изкушение“. Ендер е амбициозна и властна бизнесдама, която ще направи всичко, за да постигне целите си. Ролята е донесла на Шевал голям успех и признание.

Освен актьорство, Шевал е и певица. Тя е издала два студийни албума: „Şevval Sam“ (2002) и „Seni Seviyorum“ (2004).

Шевал Сам е успешна и популярна актриса и певица. Тя е известна с таланта си, красотата си и силната си личност.

Ето още някои интересни факти за Шевал Сам:

-Тя е родена в семейството на певица и актьор.

-Започва кариерата си като певица, преди да се посвети на актьорството.

-Популярна е с ролята си на Ендер в сериала „Yasak Elma“.

-Има два студийни албума.

-Тя е активна в социалните медии и има над 2 милиона последователи в Instagram.

Очакваме с нетърпение гостуването й в България.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.