Актьори

Бенсу Сорал се развежда


Бенсу Сорал се развежда! Една от най-известните и харесвани турски актриси, позната на българските зрители с ролята си на Мелек в хитовото криминале „Вътрешен човек“ (İçerde), взе решение да сложи край на брака си. Защо?
30-годишната Бенсу и съпругът ѝ Хакан Баш сключиха брак преди три години – през 2018-а. През последните седмици обаче в медийното пространство в южната ни съседка бе разпространена информация за изневяра от страна и на двамата. Сорал бе обвързана с доскорошния си екранен партньор в провалилата се лятна драма „Стъклени тавани“ (Cam Tavanlar) Кубилай Ака, а Хакан Баш бе заснет от папараци да се забавлява в компанията на Мира Джерен в известен нощен клуб.
Близки до разпадащата се двойка потвърждават най-пресните новини за решението ѝ да се разведе. Бенсу Сорал и Хакан Баш ще заведат бракоразводно дело през месец ноември, като адвокатите им вече са се заели с подробностите по него. Те ще сложат край на връзката си по взаимно съгласие.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.