Тв новини

Бараж – Епизод 70 (Ето какво ще видим) 02-ри май

Нехир е изненадана, че искат да й отнемат сина. Иска обяснение от Тюляй, а после отива при Бахар много ядосана и е шокирана, когато разбира, че Назъм я подкрепя и че твърди, че са открили наркотици в кръвта й, както и че снощи я е намерил в хотелската стая с Тарък.

Нехир не помни нищо от случилото се тогава.

Назъм заявява, че ще й отнеме Мерт.

Полицията отвежда Нехир в полицейския участък, защото Бахар излъга, че е пребила Мерт.

Мерием се среща с Бахар и й казва, че е намерила истинския убиец на брат й. Казва й, че това е Тарък и има доказателство. Бахар й казва, че не може да й помогне без доказателства и я моли да ги донесе.

Нехир разбира, че Бахар й крои номера и го споделя със Зерин. След това си спомня, че Бахар я накара да изпие определена чаша и вероятно е имало нещо там.

Нехир е решена да докаже вината на Бахар.

Мерием се прибира, но лаптопът на Захра го няма. Тя е отчаяна, че е загубила доказателството.

Нехир отива в компанията и пита Тарък дали Назъм я е виждал гола в хотела. Тарък се прави, че не знае за какво му говори.

Тарък разбира, че заради всичко, което причиниха на Нехир, тя ще загуби сина си. Той се чувства виновен.

Захра се прибира с лаптопа. Мерием казва на Захра, че знае истината и че няма да ги остави ненаказани. Двете се бият за лаптопа и Мерием пада от парапета и умира.

Тарък иска обяснение от Бахар и казва, че ако е знаел какви са били намеренията й, нямаше да й помогне.

Тарък смята да каже истината на Нехир, но Бахар го заплашва, че ще го издаде за убийството на Халил.

Тарък не смее да каже нищо на Нехир след заплахите, затова й предлага да се оженят, за да има семейна атмосфера за детето. Нехир му благодари, но отказва.

Захра е ужасена след убийството на Мерием и се обажда на Тарък да го уведоми. Той веднага отива при нея и я пита какво е станало.

Захра го предупреждава, че и двамата са виновни.

Нехир отива при Назъм и му казва, че се е появил доклад, според който тя малтретира сина си. Назъм й казва, че се очаква всичко от нея. Нехир твърди, че Бахар е уредила всички доказателства срещу нея, но той не вярва.

За да му докаже, че греши, Нехир води учителката, която обяснява как се е наранил Мерт. Тя казва също, че е била изненадана, че е имало подобен доклад. Нехир пита сина си пред всички кой го е завел на лекар. Момчето казва, че е била леля му.

Нехир настоява, че не е била с Тарък, но той не й вярва, както и че Бахар би я оклеветила. Тя се зарича да му докаже истината.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.