Тв новини

Бараж – Епизод 66 (Ето какво ще видим) 25-ти април

Нехир е щастлива, че са ѝ донесли сватбените рокли. Бахар отива да вземе Мерт, защото Назъм иска да го види. Нехир се възползва от момента и й казва, че ако иска да го види, той да дойде в дома й.

Захра се справя добре в столовата и й хрумва да остави кутия за бакшиши.

Назъм вижда Нехир в сватбената рокля. Нехир се прави на изненадана, че той е там и казва, че Мерт не си е вкъщи.

Виждайки Назъм толкова разстроен, Бахар го пита дали не иска Нехир да се омъжва.

На следващия ден Нехир се подготвя за сватбата.

Нехир разбира от адвоката, че някой, който е запознат с тези дела, е променил договора. Точно тогава Захра разбира, че Тарък се жени за Нехир и отива в полицията да го докладва.

Бахар отива на сватбата, а Назъм вижда поканата.

Преди гражданската сватба Нехир си дава сметка, че Бахар е променила договора и я обвинява. Бахар ѝ казва, че не е наред с главата.

Назъм наблюдава тайно сватбата на Тарък и Нехир. Нехир го забелязва. Тъкмо да отговори на въпроса дали приема Тарък, полицията пристига.

Тарък е арестуван на сватбата. Бахар предлага да го представлява като адвокат, но той отказва. Той казва на Нехир да го изчака, защото това е просто малко недоразумение, което той ще разреши незабавно.

Бахар се опитва да спре брачния служител и да го накара да остане, за да бракосъчетае Нехир и Тарък. Нехир я пита защо толкова се вълнува, при положение че тя е булката.

Нехир отива при Назъм с булчинската рокля и му казва, че Бахар е променила договора.

Бахар отрича да го е направила, а Нехир къса договора пред очите на Назъм, за да му докаже, че не е искала да го измами.

Бахар пита Назъм дали вярва на Нехир, а Нехир предлага да отидат в компанията и да прегледат заедно охранителните камери. Назъм иска да отиде, а Бахар се прави на обидена, че той й няма доверие и отказва да отиде с тях.

Захра чака Тарък в полицейското управление и го докладва с мотива, че й е изневерил и й е взел парите.

Когато комисарят вижда, че двамата влюбени само спорят помежду си, той пуска Тарък.