Тв новини

Бараж – Епизод 42 (Ето какво ще видим) 22-ти март


Захра предупреждава Ибрахим и Тарък, че Мерием ще се обади в полицията.

Тарък и Захра са отчаяни, тъй като анонимният изнудвач продължава да ги заплашва безмилостно и сега иска пари.

Назъм избира годежен пръстен за Нехир.

Тарък казва на Фулия, че някой го е заплашил, че ще каже на Кемал за него и Захра и така я убеждава да продаде колата си и да му даде пари, за да плати на изнудвача.

Назъм връчва ключа за новия дом на Нермин и Айше.

Нермин го упреква, че се вълнува повече за Нехир, отколкото за тях.

Назъм посреща Нехир на летището и я води у дома. Там Айше се държи отначало студено с Нехир, по молба на майка си, но след като тя й дава подарък, момичето омеква и й благодари.

Нермин се ядосва и напуска стаята. Нехир отива да говори с нея. Нермин я упреква, че отнема възможността на Айше да види майка си и баща си заедно.

Нермин кара Нехир да отговори пред Айше дали заради нея Назъм им е дал ключ за друг дом.

Нехир казва на Айше, че не иска да я нарани.

Назъм успокоява Нехир и ѝ казва, че не е виновна за нищо.

Нермин се кара на Айше, че не е успяла да убеди баща си да остане при тях. После Нермин излиза от къщата и си говори, а Айше тича след нея и я вика. Изведнъж Нермин се осъзнава, връща се и прегръща дъщеря си.

Тарък отива да предаде парите на изнудвача.

Понеже Нермин и Айше ще се преместят на следващия ден, Назъм и Нехир ще прекарат нощта във вилата, където той е подготвил романтична атмосфера.

Моли я да се омъжи за него и Нехир се съгласява.

Човекът му се обажда и му казва, че не се интересува от парите, а иска да го накара да си плати за стореното. Той го кара да изгори парите, заплашвайки, че ще изпрати на Кемал видеото с него и Захра.

Тарък иска да знае кой е той.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.