Тв новини

Бараж – Епизод 41 (Ето какво ще видим) 21-ви март


Нехир е много уплашена след случилото се със златаря.

Хакан обещава на Нехир, че Джемил никога повече няма да я безпокои.

Назъм води Айше и Нермин в дома си. Малката се чувства несигурна, защото баща й ще отиде при Нехир и ще ги остави с майка й сами.

Нехир се обажда на Назъм, за да го пита за Айше. Той й казва, че е добре. Нехир иска да говори с Айше, но детето, манипулирано от Нермин, отказва да каже и дума и кара баща си да затвори телефона.

Работниците питат Тарък какво е правил предната вечер с Ибрахим. Те му се карат, че ги е забравил много бързо и вече не излиза с тях.

Захра успява да се върне на работа в столовата.

Нермин продължава да лъже Назъм, че състоянието й се влошава.

Малко по-късно Нехир и Зерин търсят Джемил в магазина му и когато разбират, че е изчезнал, се обаждат на Хакан и се срещат с него, за да го питат къде е.

Лекарят се обажда на Нермин, но тъй като тя е навън с Айше, Назъм вдига телефона й. Той открива, че Нермин се повлиява добре от лечението и че жената го е излъгала, че се чувства все по-зле.

Когато разбира, че тя е скрила това нещо от него, защото се надява да се помирят, той й наема къща в града и започва процеса за развод.

Щастливка рови в двора.

Хакан казва на Зерин и Нехир, че неговите хора са завели Джемил в болница и че нищо не се е случило.

Нехир го пита дали последните им срещи са били наистина съвпадения, а Хакан му казва, че Назъм го е помолил да я следва и да се увери, че е добре.

Ибрахим, Тарък и Захра минават към следващата крачка от плана си. Ибрахим казва на Захра да каже на Мерием, че е видяла Назъм предната вечер да заравя нещо в двора си, за да може Мерием да се обади в полицията.

Назъм се обажда на Нехир и я моли да му даде още един шанс. Казва й, че след два дни ще бъде разведен и че Нермин е излъгала за лечението.

Нехир се съгласява и го моли да няма повече лъжи между тях.

Нехир казва на Зерин, че се връща при Назъм.

Захра следва плана и казва на Мерием за Назъм.

Нехир си събира багажа, а Зерин се опитва да я разубеди, но после отстъпва.