Актьори

Баръш Фалай за тайната за успешен брак с Есра Ронабар и забраната да имат деца

Звездното семейство Баръш Фалай и Есра Ронабар са женени от 16 години.

Баръш Фалай, познат у нас от редица хитови турски сериали, сред които „Кварталът на богатите“, „Твоят мой живот“ и „Езел“, признава, че със съпругата си имат отлични отношения. Най-важното е доверието, което си имат един на друг, „без това не може да има брак“.

Преди няколко години Есра претърпя ужасен инцидент и в продължение на 4-5 години лекарите й забраняваха дори да мисли за повече деца. Двойката вече има един син. Сега всичко е в миналото, но самият той не може да си представи какво ще им подготви животът в бъдеще.

„Разбира се, че имаме трудности. Но ако няма доверие, не се получава. Имаме дете (което навърши 13 години в началото на март), станах баща на 37. Може и да сме мислили за това да имаме още деца, но Есра претърпя тежък пътен инцидент. 4-5 години имахме забрана за деца. Мина много време, но не знаем какво ще покаже животът.“

Баръш Фалай последно работи в сериала „Обади се на мениджъра ми“, приключил в края на миналата година, а Есра Ронабар последно се появи на екран в „Моят живот“ също в края на миналата година.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.