Актьори

Баръш Айтач бил мързелив ученик


Успешният актьор Баръш Айтач е роден в Анкара през 1985 г. Той е висок 1,90 см и тежи 88 кг. Зеленоокият актьор е зодия Стрелец и е завършил актьорско майсторство в Държавната консерватория на университета Мимар Синан. Баръш Айтач за първи път се появява на сцената с театрална пиеса през гимназиалните си години. Актьорът е завършил колеж. Той споделя, че през студентските си години не е бил трудолюбив, а училищният живот и уроците са го отегчавали и се е отървал от тях с театър.

Баръш Айтач казва, че когато е бил дете, е бил известен като глава в семейството си и не е имал лукса да бъде палав. Майка му и баща му се развеждат, когато той е малък, а той израства със сестра си. Затова той казва, че не е усещал бащински авторитет у дома, така че не му се е налагало да лъже,  защото не е лесно да си единствен мъж в семейството.

Оприличават го на Къванч Татлъту. Той е успешно име, което започва да се разпознава покрай актьорската му кариера.

Баръш Айтач има котка на име Кути. Преди е имал друга котка. Той губи тази котка при операция за кастрация и  повече не мислеше да има котка отново, когато Кути се натъкна на него и много го обикна.

Героят на Баръш Айтач Джанер очарова публиката с хитроумното му  поведение и неговата лоялност към сестра му Ендер Челеби в сериала „Опасно изкушение“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.