Тв новини

Български сериал с 150 епизоди ще замени турските сериали по bTV


bTV планира да замени текущия турски сериал с нов български в 20 часа. Телевизията се ангажира със създаването на нов български сериал, който ще бъде излъчван всеки делничен ден до края на годината, както обяви програмният директор на медийната група, Маргарита Александрова, по време на медийно събитие.

Планираните епизоди на новия сериал са 150, като до момента са заснети 80 от тях, и вече се работи по тяхната постпродукция, както и по снимките на останалите епизоди. Новият проект е определен като топприоритет в програмната политика на телевизията.

Александрова посочи три ключови аспекта на новия сериал – универсален сценарий, висококачествено изпълнение, сравнимо с това на кинопроизводството, и избор на първокласни актьори. В главната роля ще бъде млада актриса, която, според директорката, се представя изключително добре.

Очаква се сериалът да бъде представен на публиката, след като всички епизоди бъдат завършени и обработени, с ориентировъчен срок „преди края на 2023 година“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.