Актьори

Аслъ Енвер е полицай под прикритие


Звездата от „Истанбулската невеста“, турската актриса Аслъ Енвер (38) ще се превъплъти в ролята на полицай под прикритие в новия сериал „Изборът на бащата“. Историята проследява младата и смела Айше Караали, която е наета от безмилостния Сюлейман.

Аслъ проявява талант към различни изкуства от ранна възраст и израства в щастливо семейство в Лондон, докато не се премества в Турция на 12-годишна възраст. Още на 19 години тя се снима в телевизионни проекти и гради стабилна и успешна кариера, която издига на по-високо ниво през трийсетте си годин. Докато кариерата на актрисата цъфти отдавна, в личния си живот тя няма голям късмет. Първият й брак с Биркан Сокуллу (37), се проваля само след три години, а след това пропада и годежът й с музиканта Мурат Боз (42). Въпреки че дават втори шанс на любовта през 2017 г., те окончателно се разделят през април 2018 г.

Миналата година обаче тя изненада всички, когато след шест месеца връзка, се омъжи за предприемача Беркин Гьокбудак.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.