Актьори

Арзу от „Намери ме“ разкри защо е напуснала екипа на сериала


Джемре Мелис Чънар, която зрителите на NOVA гледаха като Арзу в турския сериал „Намери ме“, разкри причината за напускането си от екипа на хитовата поредица.
„Избрах да продължа с нови проекти. Арзу е първата ми роля в телевизията, а аз самата съм театрална актриса. Исках да опитам и в киното. Малко след като приключих снимките в „Намери ме“ излезе първият ми игрален филм – „Cenaze İşleri“ – изключително забавна комедия, която премина с изключителен успех в кината. През 2018 г. снимах и драма – „Icimdeki Hazine“. Занимавам се и с влогърство – снимам клипове в Ютуб за здравословен начин на живот, грим, козметика…“, споделя 29-годишната красавица.
Чънар е категорична, че тя и колегите й, които също напуснаха „Намери ме“ след края на трети сезон, са се оттеглили от поредицата доброволно, а слуховете за скандали на снимачната площадка посочва като безпочвени.
Джемре признава, че в реалния живот е коренно различна от героинята си Арзу, но признава, че има нещо, по което двете си приличат: „Невъзможно е да разпозная себе си в Арзу. Твърдо против съм насилието, следвам своя духовен път и вярвам в кармата. Мисля, че хората трябва да се стремят към щастие, без да се опитват да обвиняват другите за това, което им се случва. Единственото, което ни свързва с Арзу, е фактът, че и двете не се отказваме. Постигнах всичко, което ми казваха, че никога няма да мога. Не се страхувам от поражение. Арзу също!“.
За съжаление, след финала на третия сезон на „Намери ме“, който гледахме у нас в средата на месеца, Чънар слиза от малкия екран и повече не се снима в сериали.