Актьори

Актрисата Тувана Тюркай разкри впечатляващата си красота със специални пози!


Известната актриса Тувана Тюркай е сред актрисите, които са постигнали значителни успехи в кариерата напоследък. Актрисата, която феновете й намериха за талантлива и похвалиха за красотата й, позира в специални пози и даде изявления.

С концепцията за „минималистична елегантност“ красивата актриса Тувана Тюркай беше на корицата на априлския брой на списание Gardırop.

Красивата актриса, която в момента играе образа на Виктория в сериала „Селахадин Ейюби, завоевателят на Йерусалим“, искрено отговори на всички въпроси за кариерата си, живота и любовта.

Ето информация за личния живот на Тувана Тюркай, която е сред нейните изявления и ще ви помогне да я опознаете по-добре:

„Намирам се в най-спокойния, приет и ведър период от живота си и моят приоритет е самият аз. Прегърнах се силно. Сядам като дете и питам. Слушам. Какво липсва, какво бихте искали? Какво те прави щастлив и какво те прави нещастен? Работя, постоянно произвеждам нещо. „В момента правя добри филми един след друг, докато поредицата продължава.“

Тувана Тюркай

Тувана Тюркай отговори на въпроса за любовта в интервюто със следните думи:

„Прочетох една поговорка. Влюбеният първо мами себе си, после другите и хората го наричат романтика. Любовта е просто доверие, грижа, разбиране и желание да разбереш някого. Не става дума за желанието да чуете някого, а за желанието да слушате. Това означава да искаш да вървиш по същия път с някой, чиято усмивка те прави щастлив и с когото се чувстваш спокоен.“

Красивата актриса отговаря на въпроса кое е най-голямото й вдъхновение в живота и какво я мотивира; „Музика, любимите ми хора, сънуването и кучетата ми“, отговори тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.