Актьори

Акън Акъньозю ще трябва да развива актьорските си умения в сериала „Диви цветя“

Феновете на Акън Акъньозю изпитват вълнението от телевизионния сериал Диви цветя, който стартира по ATV миналия понеделник вечерта. Акън Акъньозю, който е партньор на Аслъхан Малбора, играе героя на име Kılıç в новия си проект.

От думите му става ясно, че Акън Акъньозю ще разкрие много различна личност в новия си персонаж. Известният актьор играе героя на име Кълъч.

Героят на Кълъч ще бъде отразен на екрана като привлекателен, хумористичен и динамичен мъж, който е силна личност в собствения си град и желае да бъде щастлив.

Този герой, който изглежда като алфа мъжкар с цялата си енергия, също е изключително амбициозен, когато става въпрос за бизнес.

Кълич, който обръща внимание на детайлите, е добър бизнесмен и помага на хората около него. Опъването на нервите на Кълъч обаче не води до добри резултати.

Акън Акъньозю каза: „Той е остър, опасен характер, когато е без ножница и може да се разбие, когато е необходимо.“

Известният актьор ще разкрие актьорските си умения в персонажа на име Къличи и изглежда ще вложи много усилия, тъй като трябва да предизвика много различни емоции у публиката чрез образа си.

Можете да разберете от думите на Akın Akınözü, че той много обича героя Кълъч и че се радва да върши работата си.

Известният актьор смята, че героят на Кълъч има някои характеристики на себе си. Акън Акъньозю каза: „Не е ли възможно, разбира се, че е. „Ние, като актьори, предлагаме представление, базирано на тези въпроси“, каза той.

Обяснявайки любимата си черта на героя, известният актьор каза: „Неговата решимост да защитава своите ценности и същност“.

Обяснявайки, че сценарият го е впечатлил и че е приел ролята да изследва тази история, Akın Akınözü обясни, че е видял историята като изненада.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.