Актьори

Акън Акъньозю, който каза хубави думи за своята партньорка Аслъхан Малбора, също си пожела

Известният актьор Акън Акъньозю започна да се появява пред феновете си с проекта си за телевизионен сериал Yaban Çiçekleri (Дивите цветя), който се излъчва по ATV в понеделник вечер.

Назад е и вторият епизод на сериала Диви цветя, чийто първи епизод беше излъчен миналия понеделник, но привлече вниманието със слабите си рейтинги.

Акън Акъньозю направи изявления за своята партньорка Аслъхан Малбора. Известният актьор обясни, че не се е срещал преди с половинката си, но познава работата, която върши.

Акън Акъньозю също си пожела и каза, че иска сериалът Диви цветя да продължи дълго време и да има възможност да работи с партньора си дълго време.

Думите на Акън Акъньозю за неговата партньорка Аслъхан Малбора са следните:

„Познавах Аслъхан, но не се бяхме срещали преди. Гледах и творбите на Аслъхан. Имах възможността да опозная характера й извън работата й, както като актриса, така и чрез програмите, в които е участвала. Това е страничен ефект от работата, която вършим. Тъй като бяхме в светлината на прожекторите, познавах Аслъхан от екраните, знам. Разбира се, сега се срещаме. Тръгнахме на пътешествие с Аслъхан. Надяваме се, че ще бъде дълго пътуване. „Всъщност се срещаме тук сега.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.
Exit mobile version