Актьори

Айбюке Пусат и Фуркан Андъч ще си партнират отново

Една от най-харесваните екранни двойки от сериалите в Турция за последните няколко години отново бива събрана! Айбюке Пусат и Фуркан Андъч, оглавили точно преди две години летния сериал „Навсякъде ти“ (Her Yerde Sen)ще си партнират за втори път в нов проект. Подробности четете в следващите редове.
Екранните Селин и Демир от „Навсякъде ти“, които покориха сърцата и на българските зрители през изминалата 2020 г., този път ще зарадват феновете си от дигиталния екран. Айбюке и Фуркан ще изиграят главните роли в новия интернет-сериал „Безупречно“ (Kusursuz), който ще се излъчва на турската платформа за развлекателно съдържание BluTV. Режисьор на проекта е добре познатият с работата си по „Песента на живота“ (Hayat Şarkısı), „Вятърничав“ (Hercai) и „Червена стая“ (Kırmızı Oda) Джем Карджъ. Сценарист пък е Керем Дерен.
Освен Айбюке Пусат и Фуркан Андъч, с ключова роля в „Безупречно“ ще видим и не по-малко популярната им колежка Бюшра Девели, снимала се през изминалата половин година във фентъзито „Нападател“ (Akıncı). Селим Ердоан, познат у нас от „Ифет“ и „Мерием“, също ще вземе участие.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.