Тв новини

„Присъда“: Джейлин вижда нов баща в лицето на Метин


Read more...

Джейлин и новото семейство

След като семейството на Джейлин е разрушено, тя започва да вижда в Метин подкрепа и ново семейство. Въпреки това, това лъжливо усещане за стабилност започва да се разпада всеки ден все повече и повече. Завесата, която е скривала истината, е на път да се разкъса бързо и безмилостно. Но въпросът остава: ще успеят ли Ългаз и Джейлин да се измъкнат от развалините на този разпад?

Тежките дни за Ерен

Ерен е изправен пред най-трудните дни в живота си, докато се опитва да разбере как Метин е замесен в инцидента. Той е объркан и не може да повярва в случващото се. Но точно когато всичко изглежда безнадеждно, Ерен ще получи неочаквано предложение за сътрудничество, което може да промени хода на събитията.

Тайната на Йекта и неочакваният гост

Йекта знае всяка подробност за убийството на Зафер и се радва на тази своя тайна, без да я споделя с никого. Но изненадващ гост се появява в живота му, нарушавайки неговото спокойствие и задълбочавайки напрежението около убийството.

Емоционалното състояние на Джейлин

Емоционалното състояние на Джейлин тревожи всички около нея, тъй като те също са в траур поради преждевременната загуба на близък човек. Ългаз е по-решен от всякога да държи ръката на Джейлин и да тръгне по новия път заедно с нея. Но звукът от веригите, които са прикрепени към краката на двамата, става все по-ясен и плашещ.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.