Актьори

Мерт Язъджиоглу сега гледа към театъра след сериалите и киното!!


Read more...

Известният актьор Мерт Язъджиоглу се превърна в едно от младите имена, оставили своя отпечатък в този сезон с героя Кюнейд, който изобрази в сериала Червени пъпки.

Сериалът Червени пъпки, с участието на Йозджан Дениз и Йозгю Намал, беше много обсъждан през целия сезон със своята история, актьорски изпълнения и рейтинги.

Видяхме също, че Мерт Язъджиоглу е бил обект на стотици хиляди споделяния и е получил големи похвали с героя Cüneyd, който изобрази в средата на социалните медии.

Актьорът си даде почивка през летния сезон с финала на сезона на сериала. Появявайки се на различни събития, Мерт Язъджиоглу показва силен имидж на социалната комуникация.

Актьорът сподели, че иска да прекара време със семейството си през летния сезон. Мерт Язъджиоглу, който каза, че чака част от работата му да приключи и че не знае какво ще прави след това и че не прави никакви планове, спомена, че наистина иска да бъде в театъра сцена.

Мерт Язъджиоглу, който каза, че е имал някои дискусии за театъра, но няма ясна ситуация, каза следното, когато го попитаха за сравнението на киното и театъра:

„Няма сравнение. Киното и театърът имат различни вкусове. Още не съм се качвал на театрална сцена. Предполагам, че би било много вълнуващо.”

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.