Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Странен непознат, за когото нищо не се знае, ще притесни Волкан


Read more...

Асия завежда Арас до мястото, където претърпя инцидента. Започна да си спомня как Асия го измъкна от колата и беше много ядосан за нещо. Арас си припомни още, че преди инцидента е псувал някого по телефона и след това го е изхвърлил от прозореца на колата. Но той не можа да бъде намерен, тъй като Арас не можеше да си спомни точното място. Поради това той е още по-нервен, тъй като е уморен от пропуските в паметта си. Acия покани Арас в дома си, където Нил вече беше приготвила вечеря.

Волкан също идва при Асия и вижда мъж в къщата, който беше спасен от Асия. Той смята, че тя не трябва да се доближава твърде много до него, тъй като около него има много неизвестни и тайни. Волкан е много притеснен за Асия заради мистериозния мъж. Не му харесва, че този човек е постоянно до Асия. Разхождат се заедно и никой не знае кой всъщност може да е той. Може би е някакъв престъпник, убиец или по-лошо – маниак. Но Асия моли Волкан да не се притеснява и че тя вярва на този мъж. Арас започна да пита Асия защо са се разделили с Волкан? Асия не скрива нищо от новия си познат и казва, че Волкан й е изневерил …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.