Тв новини

Утре (29-ти март) в „Доктор Чудо“ Али заявява на Танжу, че


Али заявява на Танжу, че вече не е негов асистент и му дава молбата си за напускане. Допълва, че си е уредил работа в детския дом.

Тууче обяснява на лекарите, че за пръв път е успяла да спи нормално след ампутацията на краката ѝ. Дорук ѝ показва протезите, а Назлъ излиза от стаята.

Гюлин показва на останалите лекари в болницата молбата за напускане на Али.

Бащата на Тууче казва на Назлъ, че дъщеря му е паднала след слагането на протезите. Ферман установява, че шевовете на Тууче са се разкъсали.

Назлъ забелязва, че Дорук взима хапчета. Разпитва го, но той се държи грубо и нарочно ѝ казва, че Али си тръгва, а тя още не знае.

Назлъ отива разстроена при Али и го пита дали е вярно това, което говорят. Моли го да поиска молбата обратно и да не прави тази грешка. Али отказва да го направи.

Танжу установява, че след даденото лекарство оттокът при Адил е спаднал. Ферда решава да каже на Адил какво замисля Танжу.

Али упреква Дорук, че е казал на Назлъ за напускането му. Дорук се вбесява, когато Али го пита защо е напуснал предишната си работа.

Дорук предупреждава Али да не го съжалява и да не си позволява да се сравнява с него.

Адил казва на Ферда, че никога няма да им прости, ако му приложат електрошокова терапия.

Ферман признава на Али, че когато е постъпил в болницата, не го е искал, а сега не знае какво ще прави без него. Предупреждава, че не приема оставката му.

Ферман извиква Али в операционната и му съобщава, че той ще води и ще бъде главният лекар в предстоящата операция.

След интервенцията Ферман споделя с Али, че болницата ще загуби много с напускането му. Подава му ръка с думите, че за него е било чест да работят заедно. Нарича го „братко“.

Али излиза от болница „Берхаят“ и се сбогува с нея.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.