ЛайфстайлТя и Той

6 сигурни знака, че половинката ви кръшка

В любовта никога не може да си сигурен, че човекът до теб ти е верен. Има знаци, за които трябва да следим и те най-често се оказват верни. Бъдете бдителни и макар че любовта с половинката ви е голяма, никога не изключвайте възможността да има трети човек във връзката ви.

1. Оставя телефона си с екрана надолу – това е много сигурен знак, че крие нещо. Когато партньорът ви винаги си оставя телефона на масата с екрана надолу, сигурно иска да скрие някоя нотификация или СМС, който не иска да виждате. Това поведение на пръв поглед не е нищо особено, но казва много. Те винаги са нащрек дали някой няма да им пише в най-неподходящия момент, когато и вие сте наоколо.

2. Никога не можете да се доберете до телефона му – има партньори, които така се страхуват да не разберете нещо, че ходят с телефона в джоба си навсякъде. Не се отделят от него, дори когато си взимат душ и вие никога не можете да останете насаме с телефона, за да проверите какви ги върши. В такъв случай вероятно има защо!

3. Оставя компютъра си затворен – винаги, когато половинката ви си работи на компютъра си или гледа нещо забавно и му се наложи да стане, за да свърши нещо друго, просто го затваря и никога не го оставя без надзор. Това също е знак, че крие нещо, което не иска вие да видите.

4. Променя ежедневния си ритъм – винаги знаем кога половинката ни тръгва за работа, кога ще се прибере и общо взето всеки ден си прилича с предишния. Когато обаче този ритъм рязко се промени и часовете за излизане и прибиране станат разтегливо понятие, може би е време да се усъмните.

5. Влиза във форма – не е изключено човек просто да иска да започне да спортува, за да изглежда добре и да се чувства здрав. Има обаче едни резки промени, в които партньорът ви започва да ходи прекалено често на фитнес, да се храни изключително здравословно и да подмени половината си гардероб. Това не ви ли изглежда странно?

6. Отказва секс – когато партньорът ви често отказва да бъдете интимни, много е вероятно това да значи, че просто изразходва сексуалната си енергия на друго място. Ако тази промяна е рязка и много осезаема, може би е време да поговорите.