Актьори

2023 година ще бъде запомнена,като година на победа за Съла Тюркоглу


Съла Тюркоглу получава силна подкрепа от феновете си в социалните мрежи от дълго време.

Съла Тюркоглу, която имаше много успешен дебют в сериала на Kanal 7, наречен Emanet, след това направи важна стъпка, като изигра една от главните женски роли в сериал, за който цяла Турция говори, като Kızılcık Şerbeti.

Виждаме реалността на Съла Тюркоглу, която претърпя бърз възход в кариерата си, подобри актьорския си опит и успя да впечатли феновете си с таланта си.

Трябва да се каже, че актьорът имаше много успешен период в социалната медийна среда през цялата 2023 г. Нека ви напомним, че играчът е обект на милиони взаимодействия с подкрепата както на местни, така и на чуждестранни фенове.

Според проучване от 2023 г., проведено от Digilup, Съла Тюркоглу стана най-обсъжданата актриса в социалните медии, получавайки тази титла с 22 милиона 800 хиляди съобщения.

Наистина, с рекордна сила на взаимодействие, никой няма да се изненада, ако младата актриса обяви 2023 г. за година, пълна с победи за нейната кариера.

Можем да кажем, че всичко върви добре за Съла Тюркоглу, който имаше страхотна възможност с образа на Doğa в сериал като Kızılcık Şerbeti (Cranberry Sherbet) и продължава да използва този шанс успешно.

Съла Тюркоглу

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.