Тв новини

Утре (06-ти октомври) В „Откраднати мечти“ Ето какво ще видим


Мерием пристига в дома на баща си и настоява Нургюл да обясни нещата. Нургюл, играейки ролята си, пояснява, че поддържа висок стандарт в Германия и Йомер ще се чувства удобно там.

Левент разкрива на Йомер, че подготвя изненада за техната тетка Мерием. Той я моли за помощ, приканвайки го да не разкрива тайната пред никого.

Йомер веднага се съгласява да помогне на Левент с изненадата за тетка си. Мелис, обаче, подслушва техния разговор и замисля отпорни действия.

Злодейката звъни на Текин, но той отказва да я приеме. Левент изпраща SMS на Дурмуш, като му казва, че започва приготовленията за предложението си на Мерием.

Нургюл убеждава Мерием, че не намеря ще прекъсне връзката с Йомер, след като го отведе в Германия. Тя я моли през сълзи да и „върне сина“. Дурмуш също подкрепя тази идея.

Мерием се трогва от сълзите на Нургюл и й обещава да й доведе Йомер. Текин, обаче, подслушва разговора им.

Аслъ получава два билета за кино и се оплаква на Бахадър, че приятелката й отказва да отидат на прожекцията.

Мерием се обажда на Айше и, през сълзи, съобщава, че трябва да се раздели с Йомер.

Мелис среща Текин и му казва, че Левент планира да предложи брак на Мерием. Текин се ядосва и налага на Мелис да научи къде ще се състои предложението.

Левент и Йомер отиват на мястото, където Левент намеря да подари годежен пръстен на Мерием. Те подготвят мястото.

Айше предава на Джемил покупките за бебето на приятеля му. Доган забелязва сцената и грешно си мисли, че двамата очакват бебе.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.