Тв новини

Утре (01-ви февруари) в „Опасно изкушение“ Ендер гони Йълдъз и майка ѝ


НА КРАТКО какво се случва в 125 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 1 февруари 2022 (вторник) по bTV.

Ендер гони Йълдъз и майка ѝ от болницата, а Халит също се нахвърля на Асуман…

Зерин е изненадана, че Джанер и Зехра се разбират толкова добре.

Кая пие кафе с Йълдъз, което много ядосва Ендер.

Ендер е доволна, че Халит я е подкрепил и е изгонил майката на Йълдъз.

Ийт, първият син на Ендер решава да намери майка си.

Зайнеп наема бившата приятелка на Алихан на работа в компанията, но не знае, че тя е имала връзка с него.

Асуман се среща със Зайнеп и двете се сдобряват.

Халит решава да се разведе с Йълдъз.

Утре (01-ви февруари) в "Опасно изкушение" Ендер гони Йълдъз и майка ѝ

Ендер гони Йълдъз и майка ѝ от болницата, а Халит също се нахвърля на Асуман…

Асуман идва с Йълдъз в болницата, за да пожелае бързо оздравяване на Ерим, но Ендер я вижда и я пита с какви очи е дошла, тъй като всичко се е случило заради нея. От крясъците излиза и Халит и той също се нахвърля на Асуман, Йълдъз се изправя срещу Халит и му казва, че тя и е казала да дойде и го пита каква вина има майка ѝ?!

-Махай се оттук и да не съм те видял повече – казва Халит на Асуман.-Халит, държи се грубо! – казва Йълдъз, а всичко това се разиграва пред погледа на Кая, Зехра, Лила и Джанер.-Не аз се държа грубо, г-жо Йълдъз, а майка ти! Синът ми щеше да умре, а тя е дошла да прави шоу – казва Халит. -Тук ли трябваше да го кажеш?! – отвръща Йълдъз и ядосана си тръгва.-Съжалявам, Кая – казва Халит, а той му отвръща, че си тръгва.

Ендер казва на Лила и Зехра, че Йълдъз си е получила заслуженото, а Зехра отвръща, че и е било малко.

Йълдъз настига майка си, която е много разстроена от случилото се и я прегръща като ѝ обяснява, че Халит не е искала да каже това, но е бил много разстроен, а и Ендер го настройва. Асуман ѝ признава, че много я е заболяло…, а и се тревожи за нея. Йълдъз я успокоява, че днес Халит е много съсипан, иначе се държи добре с нея.

От болницата излиза Кая и тъй като Асуман не иска да се качи в колата на Халит, той предлага да ги закара до автогарата.

Зерин е изненадана, че Джанер и Зехра се разбират толкова добре.

Зехра и Джанер пият кафе и коментират случката с Асуман. Джанер казва, че Кая се е бил вцепенил, явно не е свикнал с такива сцени. Зехра му отвръща, че на баща ѝ му е дошло до гуша и не е могъл да търпи повече. Джанер казва, че трябва отново да излязат, а Зехра го пита как да го направят като имат толкова много проблеми. Джанер оправяйки ѝ косата и отговоря, че както знае, той винаги намира начин, а и има предчувствие, че от тях ще излезе много добра двойка.

В същото време идва Зерин и ги пита какво правят тук, а Зехра видимо смутена казва, че си приказват с Джанер. Тя ги пита откога толкова добре се разбират двамата? Зехра и Джанер се държат малко неадекватно, а Зерин им казва, че ако между тях двамата има нещо и не ѝ казва, тя ще им се разсърди. Двамата категорично отричат да има нещо между тях.

Кая пие кафе с Йълдъз, което много ядосва Ендер.

Йълдъз и Кая изпращат Асуман на автогарата.

Кая пита Йълдъз, дали е добре, а тя опитвайки се да изтрие сълзите си, му отговоря, че е свикнала, но този път много я е заболяло.

-С какво си свикнала? – пита Кая.

-Как с какво, да се държат така с мен. Онова в болницата е ежедневие за мен – отговоря Йълдъз.

-Защо се държат така с теб? – любопитен е Кая.

-Не ме харесват! Няма смисъл да ти казвам, защо Ендер не ме харесва – омъжих се за кредитната ѝ карта, затова ме мрази. Същото е с момичета и Ерим, а те настройват баща си! – казва Йълдъз през сълзи, а Кая я пита, защо се примирява с това? Йълдъз не може да му отговори, защото се разплаква, а той ѝ предлага да отидат да пият кафе.

Ендер е доволна, че Халит я е подкрепил и е изгонил майката на Йълдъз.

В същото време Ендер казва на брат си, че точно такъв край им е трябвало, а като е слушала Халит мед и е капело на сърцето.

-Како, какъв край? Да не мислиш, че Йълдъз ще се разведе с Халит, защото той изгони майка ѝ?

-Джанер, не мечтая, а съм реалист… – отговоря Ендер.

Джанер казва на сестра си, че на Кая не му е харесало, това което е станало, защото му е станало жал за Йълдъз. Ендер му отвръща, че какво от това, той знае, че те са прави, защото заради онази жена са простреляли Ерим.

-Може да сте прави, но не трябваше да гоните Асуман! Не видя ли, че на Кая му стана криво и как изтича след Йълдъз. Сигурно са говорили, защото според мен той е от тези мъже, които защитават слабите – обяснява Джанер, а Ендер му отвръща, че Кая не би ѝ го причинил. Джанер съветва сестра си да намери причина да се обади на Кая и да го разпита какво става?

Асуман слиза от автобуса и се обажда на Ерим и го моли да разбере, къде е Зайнеп, защото иска да се сбогува с нея.

Ендер послушва съвета на Джанер и се обажда на Кая и е много изненадана, когато той ѝ казва, че е с Йълдъз.

-Четеше ми конско, а се оказах прав! По погледа на Кая се четеше…. Представяш ли си да се влюби в Йълдъз?! – пита Джанер, което вбесява Ендер.

Ендер побесняла от ревност отива при Халит и го пита, дали знае къде е Йълдъз, че те тук докато се борят за живота на Ерим тя си пие кафе с Кая….

Провокиран от Ендер Халит забранява на Йълдъз да излиза без той да ѝ е разрешил.

Ийт, първият син на Ендер взема решение да намери майка си.

Зайнеп наема бившата приятелка на Алихан на работа в компанията, но не знае, че тя е имала връзка с него.

Алихан и Зайнеп отиват на мини-партито, което организира Елиф. Там Зайнеп се запознава с бившата приятелка на Алихан – Хазал, но никой не и казва този факт.

Хазал споделя на Зайнеп, че току-що са я уволнили, а има дългове и спешно трябва да си намери работа, и тъй като Зайнеп не е наясно с миналото ѝ я кани в компанията.

Преди Хазал да си тръгне от партито Елиф ѝ казва, че е видяла, че цяла вечер не се е отделила от жената на Алихан, но и е чудно какво ще стане, когато Зайнеп разбере, че те са имали връзка с Алихан. Хазал я пита, какво значение има нещо, което се е случило преди толкова години, а момичето ѝ е предложило работа.

-Да знаеш, бракът им няма да просъществува дълго – казва Елиф.-Защо ме покани днес, за да ги скарам ли? – пита Хазал. -Това са глупости! Тази Зайнеп се оказа много важна! Първо Хакан, а ти прекара 2 минути с нея и я обикна – засяха се Елиф. -Никак не я храсваш, нали? – пита Хазал. Елиф и казва, не че не я харасва, но просто не подхожда на Алихан.

Зайнеп е впечатлена от Хазал и казва на Алихан, че иска да я вземе на работа при тях, но той е против, но не ѝ казва защо. Зайнеп все пак взема момичето на работа.

Асуман се среща със Зайнеп и двете се сдобряват.

Халит решава да се разведе с Йълдъз.

-Ще си събереш нещата! Развеждам се с теб!

Ерим моли баща си да отиде да живее с него и майка му! Халит се съгласява.

Халит пристига в имението и отново си спомня за това, което стана със сина му и влизайки в къщата съобщава на Йълдъз, че ще отиде да живее с Ерим у Ендер.

-Ще отидеш да живееш с Ендер, сякаш сте семейство ? – пита Йълдъз.

-Да, докато Ерим не поиска да се върне отново тук – отговоря Халит.

-А аз какво да правя? – пита Йълдъз.

-Ще си събереш нещата! Развеждам се с теб! – казва Халит и се качва на втория етаж оставяйки Йълдъз….

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.