Тв новини

Премиера: По-красива от теб – от 25 октомври в 21ч по bTV Lady


Успешната романтична комедия „По-красива от теб“ ще стартира в българския ефир на  25 октомври (сряда) от 21.00 часа и ще се излъчва всяка делнична вечер на мястото на приключващия „Мистър Грешен“.

В главните роли българските зрители ще наблюдават двама от най-популярните в момента в Турция млади актьори – Джемре Байсел, позната у нас като Мелис от „Не пускай ръката ми“, и Бурак Челик, когото помним като Сердар от „Черна роза“ и Бурак от „Животът е прекрасен, когато обичаш“. Те ще се превъплътят в образите на темпераментната дерматоложка Ефсун и арогантния пластичен хирург Емир, които са принудени от обсоятелствата да управляват заедно известна клиника за разкрасителни процедури в Истанбул.

В южната ни съседка поредицата се излъчва от юни до семптември миналата година и има 14 оригинални епизода от по 120 минути. В родния ефир ще бъде показана интернационалната версия, състояща се от 42 серии по 43 минути.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.