Тв новини

„Моето име е Мелек“: Заплаха за убийство и затвор


Бившият съпруг на Мелек започва да се оплаква, че Аднан е нападнал  децата му. Той ги е пребил  жестоко и е казал, че ако е необходимо, ще ги убие. Мелек е шокирана от случилото се и не може да разбере защо Алпай не се е справил с този проблем до момента.

Когато Кадри съобщи на съпруга си, че е бременна, той беше шокиран. В крайна сметка те вече дълго време мечтаеха за деца, но  вси не се случваше. Тогава съпрузите взеха важно решение, че ако Господ не им дава дете, трябва да се разведат. Кадри наистина не искаше това, но нямаше друг избор. Когато тръгнаха да предприемат тази стъпка, стана чудо и поради тази причина мъжът беше много изненадан.

Мелек, която се срещна с Алпай, го предупреди да стои далеч от нея и децата, иначе тя  не отговаря за себе си. Тя също така му заяви да каже на Аднан, че ако това се повтори, тя няма да му прости и той ще отиде в затвора. Дори родителите и парите му няма да му помогнат да излезе от този проблем. Майката на Йомер разбира колко е трудно на сина ѝ, и тя се опитва да го подкрепя по всякакъв начин. Освен това жената е убедена, че влюбените трябва да са заедно, защото ако няма любов, парите нямат значение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.