Тв новини

Ето какво ще видим днес (05-ти април) в „Обещание“


Мюневер намира Кумру припаднала на пода. Започва да вика за помощ. Шехрие телефонира на Кемал и Нарин бързо да се връщат.

Фериде е на ръба на силите си и припада в ръцете на Емир. След това се свестява и му се извинява.

Нарин и медиците пристигат и опитват да предотвратят проникването на лекарствата в кръвта на Кумру. След това я откарват в болница.

Оя известява Емир, че е видяла сутринта Фериде да стои пред вратата му. Емир осъзнава, че Фериде не е излъгала и е била будна цяла нощ.

Емир казва на Фериде да си върви в стаята. Фериде влиза при Ийт и заспива на дивана.

Нарин информира Мюневер, че са промили стомаха на Кумру и няма опасност за живота ѝ. Мюневер ѝ благодари, а Нарин се отдръпва.

Нарин хваща Кумру за ръка и я уверява, че нищо не е съсипала. Допълва, че не е сама и ще е до нея. Мюневер наблюдава сцената отстрани и ридае.

Братът на Фериде ѝ се обажда и ѝ казва веднага да отиде при него, защото има да ѝ признава нещо важно. Изведнъж разговорът прекъсва.

Фериде моли Емир за отпуск. Емир я напада, че е припаднала нарочно и че е преигравала. Отказва да я пусне.

Кумру е изписана и се прибира у дома.

Емир вижда, че Фериде се кани да излезе тайно вечерта, но след това се отказва. Фериде се извинява на Емир и признава, че е прекалила. Разказва му, че има брат, който се нуждае от нея. Емир не ѝ вярва и отново я напада словесно.

Кемал оставя в стаята на Нарин сватбената ѝ рокля. Кумру решава да скъса роклята, но се сдържа. Облича я, но в бързината да я свали се късат перлите.

Нарин се подхлъзва на перлите и пада по стълбите.

Фериде научава, че брат ѝ се е влошил през нощта и е починал.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.