Тв новини

Ето какво ще видим утре (26-ти март) в „Обещание“


Фериде идва в съзнание след сблъсъка.

Кумру разкрива на Нарин, че е очаквала момента да се видят откакто е разбрала, че има сестра. Опитва да я прегърне, но Нарин се отдръпва.

Нарин се качва в стаята и не спира да плаче.

Оя опитва да успокои бесния Емир. Той крещи, че никой не го разбира, дори тя.

Емир насрочва полета си до Либия още същия ден.

Мюневер се извинява на Кемал и признава, че с Кумру са направили грешка, идвайки при Нарин.

Хикмет е уверен, че само Ийт може да спаси Емир от ада, в който живее. Заявява, че внукът му ще живее в конака, без значение какво иска Емир. Емир предупреждава баща си, че тогава той ще напусне родния дом.

Кемал казва на Шехрие да остави Нарин сама с мислите ѝ.

Мелике моли Емир да не напуска имението и че Ийт се нуждае от баща си, но той е непреклонен.

Фериде е заключена в същата килия като Джавидан.

Кумру моли Мюневер да не заминават веднага, а да опитат да убедят Нарин да ги приеме. Кумру се затваря в банята и е гневна на Нарин. Зарича се отсега нататък нещата да се случват, както тя иска.

Емир натоварва багажа си в колата. В това време пристига полиция и го задържа, задето е участвал в нелегален боксов мач.

Джавидан забелязва колко добре се отнася Фериде към едно от децата на затворничките. Приближава и я пита защо ѝ е спасила живота.

Емир и съперникът му от мача са затворени в съседни килии. Емир се досеща, че Хикмет е подал сигнала до полицията, за да не може да замине за Либия.

Фериде разказва тъжната си история на Джавидан. Как майка ѝ и баща ѝ са починали и единствено брат ѝ се е грижел за нея. Сега той е тежко болен. Вдъхва ѝ надежда за живот.

Хикмет заявява на Емир, че ще говорят на следващия ден, когато го освободят. Ще има цяла нощ да помисли над действията си.

Лелята на Фериде я известява в затвора, че състоянието на брат ѝ не е добро. Ако не намерят донор, той ще умре.

На следващия ден Емир е освободен. Връща се в имението и за пореден път казва, че няма да бъде баща на Ийт.

Кумру отново се появява на вратата на Нарин и иска да поговорят. С Мюневер ще заминат, но преди това желае да опознае сестра си. Кемал я кани вътре.

Емир съобщава на баща си, че ще остане в конака, но само за да му докаже, че греши. След време Хикмет ще се увери, че Емир е бил прав.

Фериде получава добри новини, че са намерили донор за брат ѝ.

Кумру моли Нарин да не се ядосва на Мюневер, защото Кумру я е накарала да се появяват пред нея. Разказва ѝ, че баща ѝ е умрял, докато Мюневер е била бременна с нея. Допълва, че Мюневер страда от тежка астма.

Кумру моли Нарин да прости на Мюневер, за да си отиде спокойна.

Преди да си тръгне, Кумру взима тайно от визитките на Кемал. Дава на сестра си шнолата, която Мюневер пази и е притежание на Нарин. Нарин отвръща, че предметът не значи нищо за нея и никога няма да прости на Мюневер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.