Тв новини

Ето какво ще видим днес (25-ти март) в „Мерием“


На сутринта Юрдал моли Наз за прошка.

Селма получава призовка да напусне къщата, в която живеят с Мерием и детето, тъй като е подписала прехвърлянето на Махмут.

Разплакана, Нуртен вика Белиз при себе си. Моли я да спаси Октай, защото той няма да издържи, ако влезе в затвора.

Гюлюмсер научава от момчето в магазина, че преди няколко дни една жена я е търсила. Майката на Гючлю моли да погледне камерите и разпознава Нуртен от погребението на Ариф.

Мерием казва на Селма, че излиза.

Саваш показва на Гючлю новото им работно място. Там ще построят малък жилищен комплекс от 16 къщи. Едната от тях ще е за Гючлю и съпругата му. Гючлю прегръща Саваш.

Бурджу известява Гючлю, че някой отгоре е задействал изгонването на Селма и Мерием от дома им. Иска помощ от него. Саваш чува разговора и с Гючлю тръгват към книжарницата.

Берк не спира да провокира Октай, а Белиз го предупреждава, че прокурорът е опасен.

Гюлюмсер отива да разпита в квартала за Нуртен.

Мерием е в кабинета на Октай и го моли за помощ, за да не ги изгонят. Октай се оправдава, че процедурата ще отнеме време. Кани я да отседне в дома на Нуртен. Мерием отговаря, че никога няма да отиде там, тъй като заради Нуртен са загубили пекарната.

В това време Берк се обажда на Октай, че е ред на следващия да научи тайната му.

Ертан получава бележка от Берк и разкрива, че Октай е убил Севинч. Полицаят казва на Октай, че вече няма да му позволи да се държи лошо с него, след като е научил тайната му.

Гюлюмсер пресреща Нуртен и я нахоква.

Саваш пристига в дома на Мерием и ѝ предлага да подпише документа, с който ѝ връща пекарната. Ще му се издължава малко по-малко с времето. Мерием отказва.

Берк известява Октай, че ако не изпълни заръката му, ще разкрие на Саваш за убийството на Севинч.

Октай се принуждава да действа и влиза в офиса на Юрдал, за да отвори сейфа.

Гюлюмсер показва на Саваш и Гючлю снимка на Нуртен и че тя е издала на Мерием за роднинската връзка помежду им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.