Тв новини

Ето какво ще видим утре (04-ти март) в „Мерием“ Епизод.28


Саваш получава запис от камерите, записващи улицата, на която се намира магазин „Престиж“. На видеото се вижда как Ръза, копоят на Юрдал, е влизал в бижутерията. Саваш е сигурен, че баща му пази този, чието име е било в списъка.

Тюлин открива, че Наз си пише с момче.

Мерием е бясна и обвинява Октай за нападението над Бурджу и Гючлю. Октай се прави на невинен и ѝ показва видеото с крадеца. Обещава да разследва и да открие истината. Мерием го заплашва, че ако излезе, че той стои и зад станалото с пострадалите, ще отиде директно при главния прокурор и ще го разкрие.

Мерием иска да се срещне със Саваш. Той я вика в холдинга.

Дерин открива в кабинета на Саваш бележка за дарението му в болницата на Халдун. Упреква го, че има чувства към Мерием. Саваш я гони.

Дерин среща Мерием в сградата на „Саргун“ и я предупреждава да не тича постоянно след Саваш.

Дерин веднага докладва на Юрдал, че Мерием е във фирмата.

Саваш казва на Мерием, че докато не му даде каквото иска, няма да позволи да ѝ се случи нищо. Тя споделя, че не е сигурна, че нападението е свързано с нея.

Юрдал се появява и иска сметка какво търси Мерием при Саваш. Припомня на сина си за обещанието към прокурора. Саваш заявява на баща си в присъствието на Мерием, че тя може да идва в холдинга, когато си поиска, а той няма да се бърка. Юрдал я нарича убийца, а Мерием му отвръща, че убиец е този, който умъртвява умишлено. Казва му, че е наясно за опита му да я ликвидира в затвора, и нека бъде щастлив с мръсните си работи, с подкупите си и с убийствата. Допълва, че ще дойде ден, когато парите му няма да могат да го спасят.

Дерин известява Октай, че е станало така, както той е поискал – Саваш и Юрдал са се скарали.

Саваш настига Мерием и ѝ се извинява от името на баща си. Разпитва я как е Ариф и иска след изписването му да се приберат в старата им къща.

Октай се промъква в дома на Белиз и опитва насила да я целуне. Тя изпада в истерия и го пропъжда.

Саваш моли сестрата в болницата да му докладва, ако Ариф проговори.

Сестрата и човекът на Октай тръгват да местят Ариф в друга болница.

Белиз говори с брат си Берк, който скоро пристига в Истанбул.

Октай изпраща майка си и и баба си на село.

Мерием не престава да се усмихва, спомняйки си за Саваш. Селма се досеща за симпатиите и предлага нарочно да изхвърлят картичката от него, но Мерием не позволява. Селма започва да се смее.

Бурджу открива в бюрото на Ертан лекарства и се досеща, че може би той е нападателят.

Октай разбира от Дерин, че скоро Мерием и Ариф ще заминат, тъй като Ариф ще проговори и проходи. Звъни на своя човек в болницата и му дава инструкции. В същото време Ариф признава на сестрата в болницата, че Октай е опитал да го убие. Човекът на Октай чува това, а сестрата побягва и звъни на Саваш.

Саваш поръчва нова фурна за изгорялата пекарна на Мерием, която до десет дни ще е готова.

Октай получава обаждане от болницата, Саваш също. И двамата пътуват към лечебното заведение с бясна скорост, а в същото време Мерием пристига при баща си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.