Тв новини

Ето какво ще видим утре (04-ти януари) в „Истинска любов“


Манел разбира, че баща му е мъртъв и той е разбит. Клара иска да се предаде, но в същото време иска да защити брат си. В Сао Томе Едит научава за смъртта на Карлос и отива в Португалия, за да подкрепи семейството си. Манел казва на брат си, плачейки, че баща им е починал.

Франсишка отива в къщата на Андрея и Жоржи и ги настройва срещу Клара и Афонсо, намеквайки, че са напуснали къщата, защото са в беда. Андрея е разтревожена и погрешно съди децата на голямата си приятелка Лаура. Клара реагира много зле на присъствието на Франсишка там и Андрея и Жоржи интерпретират това като бунтарско и ги карат да напуснат къщата. Диана е възмутена от позицията на родителите си.

Клара се обажда на Манел и си уговарят среща. След като затворя телефона, Клара се изправя лице в лице с Франсишка, която я провокира и казва, че ще й отнеме всичко и ще накара семейството й да плати за цялата вреда, която са й причинили.

Когато Клара пристига при Манел, той веднага й казва, че баща му е бил застрелян при нападение в музея, в който работи Клара. Тя започва да плаче, изпълнена с вина и се опитва да се овладее, но не издържа и оставя Манел сам, твърдейки, че трябва да отиде при баба си.

Дезориентирана, Клара е почти прегазена. Афонсо спасява сестра си, а тя му казва, че мъртвият полицай е бащата на Манел, нейното гадже. Клара се чувства виновна и не може да скрие от човека, когото обича, нещо толкова сериозно.

Рикардо и Лобо се страхуват, че Клара в крайна сметка ще разкаже всичко на приятеля си. Барбара приветства Нелсън, който започва работа в супермаркета. Лилиана изненадва Томане във фитнеса, за да го помоли да се ожени за нея пред всички. Томане реагира като мачо и смята, че мъжът е този, който предлага, а не жената.

Афонсо и Клара искат подслон от баба им Тереза. Тя се съгласява, но информира, че ще трябва да каже на Едуардо, че внуците й са с нея. След като дава показания, Жоел се извинява на Манел, че е накарал Карлос да отиде на местопрестъплението. Пилар предупреждава Манел, че няма да го остави да участва в разследванията.

Тереза ​​отива във фабриката за плочки и казва на Едуардо, че внуците й са в дома й. Той казва на свекърва си, че трябва да внимава, защото Афонсо има проблеми с наркотиците, но тя не иска да повярва в това. Франсишка придружава майка си до вратата и я предупреждава, че ако Клара и Афонсо останат в дома й, тя няма да види повече нито нея, нито останалите внучки, оставяйки майка си в дилема.

Клара пристига на местопрестъплението, за да даде показания и е твърдо решена да каже на леля си всичко.