Тв новини

Ето какво ще видим утре (23-ти декември) в „Една жена“


В кафенето Ширин опитва да поговори с Ариф и да научи дали той е разбрал какво е признала на крадеца. По-късно тя е ядосана и притеснена и си го изкарва на едно от момчетата, които работят в заведението на Емре.

Бахар посещава Фазилет, за да продължат да пишат историята ѝ. Раиф я пита дали Джейда е върнала пръстена заради друг мъж в живота ѝ. Бахар го уверява, че в живота на приятелката ѝ няма никого. Раиф е щастлив от новината. Джейда чува разговора и се преструва на ядосана.

Ширин разказва на децата, че пистолетът е бил истински и е принадлежал на баща им. Нисан заявява на леля си, че никой не я харесва. Ширин става рязко и я предупреждава да внимава как разговаря с нея. Сатълмъш защитава Нисан и Дорук, а Ширин го нагрубява с думите, че Джейда и Емре не го искат и затова винаги го оставят на други да го гледат. Малкият отвръща, че в кафенето всички я наричат луда, предлагала се е на Емре, но той не я е поискал. Злодейката се вбесява, взима конзолата на Сатълмъш, и заплашва да я счупи, ако не ѝ се извинят. Енвер хваща дъщеря си за ръката и ѝ казва да се маха. Ширин поглежда към Сатълмъш заплашително.

Сатълмъш чува разговор между Джейда и Енвер, в който тя признава, че не са успели да съберат парите, за да остане Арда с тях. Малкият казва на Джейда, че той ще отиде да живее със стария си баща Дурсун, защото Арда няма да може да се справи на улицата. Джейда го успокоява, че понякога се случват чудеса и Арда ще остане с тях.